Adelaide

Hoi!

Na mijn avonturen in Sydney ben ik naar Adelaide gevlogen om nog afscheid te kunnen nemen van mijn oom Michael, die in November naar Vietnam gaat emigreren.

Gezien ik om 04:00 richting het vliegveld moest op dinsdag (19-10-2010) en in het sydney hostel normaal weinig slaap, de nacht maar doorgehaald om vervolgens rond 08:30 (Adelaide tijd) brak aan te komen.

De 1e dag heb ik dan ook alleen maar geslapen en s avonds met mijn oom Michael, stieftante Rhonda, nichtje Sasha, Pete (vriend Sasha) en Duncun (stiefbroer Sasha, stiefneef??) uit eten geweest in een Chinees restaurant. S avonds was ik vroeg al weer ingestort dus maar weer mijn favoriete hobby uitgevoerd: SLAPEN.

Woensdag 20-10

Vandaag lekker uitgeslapen en met Duncan naar het strand in Glenelg geweest en lekker op een terrasje gezeten. 's Avonds in een mexicaanse tent burrito's gegeten (wat een ballentent was dat, eerst mijn bestelling verwisselen en dan nog doen alsof ik mijn schuld was ook) en uiteindelijk naar een foute karaoke tent geweest waar Sasha en Pete ook naar toe zijn gekomen.

Donderdag 21-10 / Vrijdag 22-10

Donderdag lekker geen reet uitgevoerd, beetje uitgeslapen, in de tuin gelegen in de zon en s avonds beetje wezen speed shoppen met Sasha en Pete. toch mooi even wat nette zwarte schoentjes gescoord voor 20 dollar (tja moet toch nette schoenen hebben om in de horeca te werken, wat ik uiteindelijk wel van plan ben te gaan doen)

Vrijdag Weer een lekker chill dagje, beetje zitten internetten, op zoek naar 2nd visa jobs en eind van de middag werd opgehaald door Oom Michael, om daar te eten en een nachtje te slapen

Za 23-10 / zo 24-10/ ma 25-10

Een weekend vol BBQ's (wat een heerlijk land is het toch! I love BBQ's!!) zaterdag met Sasha en Pete + vrienden en zondag met Sasha en Pete + familie.

Verder maandag maar weer een chill dagje, want tja het is toch ook vakantie hae :-) en ik had blijkbaar nog steeds wat slaapgebrek van het Sydney gefeest weg te werken.

Dinsdag (26-10)  ben ik met oom Michael, tante Rhonda en Duncan naar de Adelaide Zoo geweest, waar ik eindelijk de Tazmanian Devil heb gezien (Ze waren er niet in Taronga Zoo Sydney) en een goeie foto van een Tapir  heb kunnen maken (in Taronga Zoo zat ie te goed verstopt om er een degelijke foto van te kunnen maken) en ik moest natuurlijk de Panda's zien, want volgens Michael zijn deze alleen in Adelaide Zoo te vinden en dierentuinen in China. S avonds weer  heerlijk bij Michael en Rhonda gegeten en de dag erna met Duncan het centrum van Adelaide bekeken, wat laatste boodschappen voor mijn outback trip gedaan, uiteraard weer een terrasje (in Glenelg) en s avonds nog wezen poolen (in Glenelg). S avonds kwamen Sasha en Pete en zijn we met zijn vieren uit eten geweest bij Outback Jack, waar ik een Little Fella steak heb gegeten met Kaassaus (tja blijf toch een hollander hae) en baked patatoes (mijn verslaving) met sour cream.

De dag erna begon mijn Outback trip van Adelaide naar Alice Springs, maar hierover meer in de volgende blog.

Last pictures

Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Want to receive an email when a new travel story is added? Signup for the mailinglist

Other travelstories

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer