Bangkok

Hoi,

vandaag even snel een update uit Bangkok.

Na een lange, maar erg gezellige vlucht gisterochtend (erg vroeg!! 06:20) geland in Bangkok.

De vlucht viel me erg mee, gezien het erg gezellig was en ik ondanks dat ik echt snot snot verkouden was geen last heb gehad van mijn oren (iedereen heeft me dus blijkbaar voor niks bang lopen maken :p)

Ik verblijf momenteel in een erg mooi hotel en heb een gezellig kamergenootje (heel toevallig) Sandra, waarmee ik de 1e dag (na 2 uurtjes bijslapen) bangkok in ben geweest. Even wat winkeltjes bezocht en een pedi/mani cure laten doen (wilde ik altijd al eens proberen), daarna in het hotel gegeten en op advies van wat medereizigers naar Khoa-San Road gegaan. Daar hebben we cocktails gedronken in een kroegje met Live muziek, waar het steeds gezelliger werd (door de cocktails, maar ook omdat er steeds meer mensen van de groep tegenkwamen. Uiteindelijk rond uurtje of half 2 met zijn 4 in een Tuk Tuk terug naar het hotel gebracht.

De volgende dag een boottochtje door de riviertjes van Bangkok gedaan met de hele groep en daarna een tempel bezocht. Inmiddels gegeten en een massage gehad om zo door te gaan naar de kroeg en morgen weer door te vliegen naar Sydney via Taipei.

Helaas kan ik hier geen foto's plaatsen (thaise computers zijn erg opstandig), maar die volgen nog.

Liefs,

Alex

Last pictures

Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Want to receive an email when a new travel story is added? Signup for the mailinglist

Other travelstories

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer