Sydney

Hoi, 

inmiddels weer een heleboel gezien en gedaan!De tijd vliegt hier echt voorbij.

Na de bier&pizza avond lekker uitgeslapen (dat betekent meer dan 5 uur slaap gehad)

Wat regelwerk gedaan (papieren invullen bankrekening, taxfile nr etc) en toen s middags door de botanische tuinen richting het opera house, waar onze party boot vertrok. Tijdens ons diner genoten van het prachtige uitzicht! Na onze boottocht (duurde van 17:30 - 21:00) uiteraard weer richting de kroeg, dit keer O malley's, waar we na een gepassioneerd optreden keken van een negroide man (de hele Australian Backpackers crew was al fan en behandelde hem als een beroemdheid, maar ik ben helaas zijn naam vergeten dus kunnen jullie hem niet google-en) Hij kon echt bijna alles zingen en legde zijn hele ziel en zaligheid in zijn optreden. Echt gaaf.

Dag (maandag) erna voornamelijk regeldag en s avonds een heerlijke BBQ of Barbie (nee niet van Mattel) zoals ze dat hier noemen. We kregen echt een MEGA stuk vlees, volgens mij kon je er een heel weeshuis van voeden, die we zelf moesten BBQ-en. S avonds bijtijds wezen pitten, want ik was inmiddels wel uitgaansmoe.

Dinsdag mijn CV vertaald, want wil toch wel snel gaan werken, geld vliegt hier echt je zak uit en nog wat regeldingen gedaan. S avonds gingen we met de hele groep (110 man!!) naar DE backpackers club The Gaff (vond het eerlijke gezegd niet zo'n fantastische tent, maar als je aangeschoten bent is alles leuk) Moet zeggen dat de club er wel erg mooi uit zag, maar het was echt mega druk, want ze hadden een soort happy hour en je werd zo ongeveer plat gedrukt aan de bar. (alsof ze eten uitdeelde in uitgehongerd afrika)

Woensdag naar het Natuurpark Blue Mountains geweest, was echt supermooi! Veel gelopen en veel foto's gemaakt. Wel fijn om even wat anders te zien dan een kroeg en dronken backpackers.

Donderdag uitgeslapen (lees 7 uur slaap) en smiddags richting de locatie van het eindfeest in onze carnaval outfits (helaas had ik mijn camera niet mee, maar er zaten heel wat orginele en leuke creaties tussen) hier hebben we hotdogs gegeten, imitatie snakes bites (bier en cranberry siroop, maar er zat geen cider bij) gedronken en 'gesurft' op een soort van rodeo surfplank. Verder werden er ook wat prijzen verloot, maar helaas was ik niet 1 van de lucky bastards.

Vrijdag: FREEDOM

Het programma was, maar wel erg vermoeiend. Nu lekker mijn eigen weg gaan. Heb mijn kamer nog een aantal dagen verlengd en zit nog steeds met de meeste kamergenoten, waar ik het tot nu toe super gezellig mee heb gehad. deze dagen lekker rustig aan gedaan, op het dakterras in het zonnetje gelegen, beetje wezen shoppen, naar china town geweest en maandag naar de dierentuin. De Taronga Zoo was echt supergaaf want je had uitzicht op de skyline van Sydney! (zie foto's giraffen)

Dinsdag ben ik naar Adelaide gevlogen en daar gaat het avontuur weer verder :-)

liefs

Alex

Last pictures

Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Want to receive an email when a new travel story is added? Signup for the mailinglist

Other travelstories

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer